Novorésumé ApS’s
Politik til Beskyttelse af Personlige Oplysninger

Dette kapitel informerer om vores politikker angående indsamling, anvendelse og offentliggørelse af personlige data, som vi modtager fra Novorésumés brugere. Vores politikker er i overensstemmelse med lovene i Danmark og EU angående databeskyttelse.

Når du bruger Novorésumé, accepterer du indsamling og brug af information i overensstemmelse med denne politik.

Novorésumé optræder som dataindsamler. .

(Ansvarsfraskrivelse: Novorésumé er et produkt under Novorésumé ApS, hvilket betyder, at de politikker nævnt herunder dækker over Novorésumé. Når der er en reference til „Novorésumé”, „os” eller „vi” dækker dette over de følgende: novoresume.com, Novorésumé ApS, hjemmeside, side eller enhver anden applikation/app/service/software der er direkte relateret til Novorésumé og ejet og udviklet af Novorésumé.)

* Denne version er en oversættelse. Hvis du ønsker at læse det originale dokument, tryk her.

1. Hvilke personlige data anvender Novorésumé?

Når du opretter dig som Novorésumé bruger, giver du os dine grundlæggende oplysninger samt anden data, som du ønsker at inkludere i dit CV, følgebrev og/eller online portefølje samt data, der gør det muligt for Novorésumé at hjælpe dig i din jobsøgning og karriereudvikling. Desuden vil vi også spørge dig om betalingsoplysninger, såfremt du ønsker at anvende Novorésumés Premium funktioner.

Den obligatoriske personlige data, som kræves for at oprette en konto, inkluderer dit for- og efternavn, e-mailadresse og kodeord. Du er forpligtet til at levere den nødvendige data for at oprette en personlig konto og anvende Novorésumé. En afvisning heraf vil betyde, at du ikke kan anvende Novorésumé.

Vi anbefaler, at du altid holder din profil-data opdateret.

Ligesom mange andre internet/app/softwareapplikationsoperatører så indsamler vi også den information, som din browser sender, når du besøger Novorésumé. Denne Log Data kan inkludere information så som din computers Internet Protocol ("IP") adresse, din lokation (by, land), browser type, browser version samt de Novorésumé-sider, som du besøger, tidspunktet og datoen for dit besøg, tiden har har brugt på siderne samt andre statistikker (herefter Personlig Data).

2. Hvordan anvender Novorésumé din personlige data?

Vi anvender kun din Personlige Data til formål relateret til Novorésumé, som følger:

  • Til at drive Novorésumé og give dig den bedst mulige service, som beskrevet på Novorésumé, så som at verificere din identitet når du logger ind, eller automatisk fuldføre skabeloner med den information, som du har givet.

  • Til at skræddersy Novorésumés services og give dig en personlig oplevelse samt annoncer, der udelukkende relaterer sig til vores services og produkter, hvilket kan forekomme på Novorésumé.

  • Til at opdatere dig om operationelle nyheder og information om Noverésume, f.eks. for at informere dig om ændringer, opgraderinger eller sikkerhedsopdateringer.

  • Til at kunne give dig den information du søger fra Novorésumé eller marketingsinformation om produkter og services, som kan være interessante/gavnlige for din jobsøgning og karriere.

  • Til at sende dig relevant og informativt indhold, der kan interessere eller inspirere dig, for at kunne hjælpe dig på alle etaper af din karriere.

  • Til at lave tekniske analyser, for at kunne bestemme hvordan vi bedst forbedrer de services, som Novorésumé udbyder.

  • Til at monitorere aktivitet på Novorésumé, så som at identificere potentiel problematisk aktivitet og sikre overholdelse af Novorésumés brugerbetingelser.

  • Til at administrere vores relation med dig, så som at svare på kommentarer eller forespørgsler sendt til os på Novorésumé eller efterspørge feedback eller deltagelse i undersøgelser.

  • Administrere vores juridiske og operationelle anliggender.

  • Til at kunne lave generel administration og udføre forskellige funktioner og aktiviteter.

  • Administration af vores CRM værktøjer for at kunne give bedre, mere effektiv og personaliseret kommunikation og oplevelser relateret til Novorésumés produkter og services.

For at sikre din data er det muligt, at Novorésumé linker den personlige data vi har indsamlet om dig gennem multiple kanaler: brug af vores hjemmeside/apps, nyhedsbrev abonnement, navn, e-mail, by, land og information ved brug af cookies fra tredjeparter (data fra tredjeparter indeholder ikke information om dig som person, men det samlede publikum), dine interesser, demografi, præferencer (f.eks. aldersgruppe, akademisk baggrund, jobpræferencer). Formålet med dette er at udføre generelle marketingsundersøgelser, heriblandt kundeanalyse, kundesegmentering og statistik. Derudover kan vi bruge informationen til at evaluere og vurdere dine interesser og præferencer for at kunne skræddersy din jobsøgning/karriere orientering og hjemmeside/app oplevelse og optimere de services som du modtager fra Novorésumé.

Hvis du har skrevet dig op til at modtage Novorésumés nyhedsbrev, så vil Novorésumé også anvende din personlige data til at tilpasse indholdet af nyhedsbrevet så det bedst muligt passer dine interesser og tilbyder dig personlige tilbud.

Novorésumé kan anvende tredjeparts serviceudbydere som opbevarer, har adgang til og behandler din personlige data. Hvis sådanne tredjepartsservices behandler og kontrollerer din data udenfor EU, vil en sådan overførsel af personlige data være underlagt EU-U.S Privacy Shield eller den Europæiske Kommissions standard kontraktmæssige bestemmelser. Ved anvendelse af vores services inden for EU minimerer vi overførslen af data udenfor EU mest muligt, f.eks. forsøger vi så vidt muligt at anvende cloud infrastruktur inden for EU, men nogle e-mails, betalinger etc. kan også blive behandlet i henhold til EU-U.S. Privacy Shield eller den Europæiske Kommissions standard kontraktmæssige bestemmelser.

Hvis du anvender Novorésumés services udenfor EU-U.S eller den Europæiske Kommissions standard kontraktmæssige bestemmelser, er det muligt at vi, med dit eksplicitte og seperate samtykke fra denne privatlivspolitik, midlertidigt opbevarer din data og leverer indhold og services der støtter Novorésumé gennem cloud services der befinder sig uden for EU/EEA eller USA, for at forbedre din oplevelse med vores produkter og services.

3. Hvor længe opbevarer Novorésumé din data?

Den data og information der identificerer dig som individ vil blive gemt på vores servere, så længe der er behov for dem, men ikke længere end 6 år efter seneste brug af Novorésumé. F.eks. kan det være, at du efter et par måneder eller et par år ønsker at logge ind på din konto for at opdatere din jobansøgning, når du leder efter et nyt job.

4. Hvad autoriserer Novorésumé til at behandle data som datakontrollør?

Novorésumé har det følgende retsgrundlag for at behandle personlig data:

Gennemførelse af aftalen

Retsgrundlaget for at behandle personlige data for den anden part, som er indhentet, er udførelsen af serviceaftalen. I denne henseende er den anden part forpligtet til at fremkomme med den nødvendige data for udførslen. Hvis vi ikke er blevet givet denne data, kan vores services ikke udføres.

Juridiske forpligtigelser

Forsendelse af spørgeskemaer vedrørende services, hvis resultater vil blive anvendt til at kende brugernes holdninger og hvordan services kan forbedres.

Samtykke

I relation til de følgende formål, er retsgrundlaget for behandlingen af personlig data den samme, i tilfælde hvor den er blevet givet:

  • Administration af registrering på nettet.

  • Administration af registreringen på Novorésumé apps.

  • Administration af registreringen på Novorésumé services.

  • Til at reagere på udøvelsen af dine rettigheder, forespørgsler og klager fra den interesserede parts side.

Tilbagetrækningen af samtykke fra behandlingen fra den berørte parts side kan påvirke udførelsen af serviceaftalen.

Legitim interesse

Med hensyn til følgende formål vil retsgrundlaget for behandlingen af personoplysninger fra den berørte part være Novorésumés legitime interesse.

  • Udarbejdelsen af profiler, som beskrevet i afsnit 2.

  • Udsendelse af feedback spørgeskemaer om de tjenester, der anvendes til at kende deres mening og forbedre dem.

Vores oprigtige interesse består i at kunne garantere, at vores hjemmeside/tjenester/apps forbliver sikre og for at hjælpe Novorésumé med at forstå kravene, forventningerne og brugernes grad af tilfredshed, og dermed kunne forbedre tjenester, produkter og mærker. Alle disse handlinger vil blive udført for at forbedre kundens tilfredshed og garantere en unik browsing- og shopping oplevelse.

5. Hvordan deler Novorésumé dine personlige data med andre?

A. Tredjeparts Tjenesteudbyder

Vi kan dele dine personlige data med vores betroede tredjepartsleverandører, som på vores vegne opererer, vedligeholder og/eller støtter vores it-systemer og it-infrastruktur, tjenester, vores websites/apps, administrerer vores betalingsløsninger, udfører statistisk analyse , sender nyhedsbreve, viser dig kampagner relateret til Novorésumé og giver dig tips til din jobsøgning og karriereudvikling med indhold lavet af Novorésumé, yder kundesupport og udfører andre vigtige tjenester for os.

B. Juridiske efterfølgere

En overførsel af dine personlige data til en anden juridisk enhed kan forekomme som led i en overførsel af vores forretning eller dele heraf i form af reorganisering, salg af aktiver, konsolidering, fusion eller lignende. I tilfælde af dette scenario kontakter vi dig på forhånd via e-mail på din Novorésumé email-konto.

C. Andre oplysninger

I tilføjelse til hvor du har givet samtykke til offentliggørelse af personoplysningerne, eller hvor offentliggørelse er nødvendig for at nå det eller de formål, som det blev indsamlet for, kan personoplysninger også anvendes i særlige situationer, hvor vi har grund til at tro på, at det er nødvendigt at identificere, kontakte eller bringe retssager mod enhver som skader eller forstyrrer (med vilje eller utilsigtet) vores rettigheder eller ejendom, brugere eller andre, der kan lide skade af sådanne aktiviteter eller på anden måde, hvor det er nødvendigt for etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske krav.

6. Cookies, Pixels, Konverteringssporing

Som mange hjemmesider/apps bruger Novorésumé "cookies" til at indsamle oplysninger. Du kan instruere din browser til at afvise alle cookies eller angive, hvornår en cookie bliver sendt. Men hvis du ikke accepterer cookies, kan du muligvis ikke bruge nogle dele af Novorésumé.

Inden for Novorésumé bruges cookies til at facilitere funktioner, der forbedrer din browseroplevelse. De bruges også til at måle udførelsen af hjemmesiden/appen og hvordan besøgende navigerer rundt. Novorésumé bruger dem til at gemme din log-in information, så din adgang til hjemmesiden/app bliver hurtigere og nemmere.

Cookies er tekstfiler, der indeholder små mængder information, der downloades til din enhed, når du besøger et websted/app. Cookies sendes derefter tilbage til den oprindelige hjemmeside/app på hvert efterfølgende besøg eller til et andet websted/app, der genkender den cookie. Cookies er nyttige, fordi de tillader et websted/app at genkende en brugers enhed. Cookies udfører mange forskellige job, som at lade dig navigere effektivt mellem sider, huske dine præferencer og forbedre din brugeroplevelse. De kan også bidrage til at sikre, at annoncer du ser online, er mere relevante for dig og dine interesser, din jobsøgningsproces og faglig udvikling.

Novorésumé kan også bruge såkaldte "pixel tags", "web beacons", "clear GIFs" eller lignende (samlet "Pixel Tags") i forbindelse med nogle websider og HTML-formaterede email meddelelser til bl.a. at skabe aggregerede statistikker om brug af websted og svarfrekvenser. En Pixel Tag er et elektronisk billede, ofte en enkelt pixel (1 × 1), som normalt ikke er synlig for Site-besøgende og kan være forbundet med cookies på de besøgendes harddiske. Pixel-tags giver os mulighed for at tælle brugere, der har besøgt bestemte sider på webstedet, leverer branded-tjenester og til at bestemme effektiviteten af salgsfremmende eller reklamekampagner. Når de bruges i HTML-formaterede e-mail-meddelelser, kan Pixel-tags fortælle afsenderen om og hvornår e-mailen er åbnet.

For at forbedre Novorésumés tjenester, bedre forstå dine behov og præferencer samt give dig den bedste oplevelse ved hjælp af Novorésumé, bruger vi tredjeparts cookies og pixels, som giver os mulighed for at:

  • Skabe bedre indhold, som du vil nyde og som vil forbedre din jobsøgningsproces og karriere.

  • Give dig eksklusive rabatter, kampagner og sæsontilbud, der sparer tid og penge.

  • Gennemfør test der forenkler vores tjenester og skabe de bedste funktioner, der vil sætte din karriere helt op i gear.

  • Vise dig skræddersyet indhold fra din region og unikke eksempler, tips og vejledninger på baggrund af lokale rekrutterings trends.

  • Måle vores ydelsers ydeevne for at forbedre og levere den bedste oplevelse.

Denne hjemmeside/app har integreret indhold tilhørende tredjeparter. Disse tredjepartsleverandører kan placere cookies, mens du besøger hjemmesiden/appen, og kan dermed få oplysninger om, at du har besøgt hjemmesiden/appen. Besøg de websteder, der tilhører disse tredjepartsleverandører, hvis du har brug for flere oplysninger om, hvordan de bruger cookies. Hvis du har besluttet ikke at give dit samtykke til brugen af cookies, der kræver det, eller hvis du har tilbagekaldt samtykket, får du kun vist hjemmesider/app-funktioner, hvis brug ikke kræver sådanne cookies. Områder på webstedet/appen, der potentielt kan inkorporere indhold fra tredjeparter, og som derfor placerer tredjeparts cookies, vil ikke være tilgængelige for dig, hvis det er tilfældet. Hvis du slet ikke vil acceptere cookies, kan du også konfigurere det i din browser. Du kan få mere at vide her.

Disabling/enabling cookie

Du kan acceptere eller afvise cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Du kan dog ikke bruge alle de interaktive funktioner i Novorésumé, hvis cookies er deaktiveret.

De seneste browser versioner tillader kontrol over de cookies, der er gemt via browserindstillingen.

7. Sikkerhed

Ifølge den danske "lov om behandling af personoplysninger" om beskyttelse af personer vedrørende behandling af personoplysninger og fri bevægelighed for sådanne data, ændrede og supplerede, er Novorésumé forpligtet til at administrere den personlige data du giver om dig selv, sikkert og kun med bestemte formål.

Som beskrevet ovenfor vil Novorésumé altid stræbe efter at beskytte dine personlige data, men hvis du vælger muligheden for at dele dine professionelle dokumenter via vores delingsfunktion (dette omfatter deling af linket til din digitale applikation eller ved at dele dine dokumenter for at modtage feedback) på tredjeparts software, hjemmesider/apps eller tjenester, så sker det med dit eget samtykke og på egen risiko, og herved erkender du, at Novorésumé ikke kan holdes ansvarlig for, hvad der sker med de personlige oplysninger, når du deler dem uden for Novorésumé.

Dine oplysningers sikkerhed afhænger også af dig. Hvor vi har givet dig (eller hvor du har valgt) en adgangskode eller adgang via et unikt link på din e-mail-adresse for adgang til bestemte dele af Novorésumé, er du ansvarlig for at holde adgangskoden og indholdet i din email-indbakke fortroligt. Vi beder dig om ikke at dele dit kodeord, de unikke oplysninger, du vil modtage i din email-konto eller login-linket med nogen. Vi opfordrer dig til at være forsigtig med at give information på offentlige områder af Novorésumé så som besked/kommentarfelter.

De oplysninger, du af egen vilje vælger at dele offentligt, vil være tilgængelige for alle, der har adgang til den pågældende software, hjemmeside/app eller service, derfor kan vi ikke beskytte den. Som standard er alle dine data private. Men hvis du deler dine ansøgningsdokumenter på sociale medier via eller uden vores webapplikation eller deler din ansøgning online på en unik webadresse eller via e-mail eller på offentlige steder i Novorésumé eller ved tredjeparts software, websteder/apps eller tjenester, kan vi ikke garantere at dine data, du har brugt i disse dokumenter, forbliver private, og Novorésumé kan ikke holdes ansvarlig for hvad der sker med dem, efter at du har delt dem. Derfor foreslår vi at være forsigtig med hvor og med hvem du deler dine dokumenter eller andre faglige oplysninger oprettet/delt med Novorésumé.

Vi har gennemført foranstaltninger, der har til formål at sikre dine private oplysninger fra utilsigtet tab og uautoriseret adgang, brug, ændring og offentliggørelse. Alle oplysninger, du giver os, gemmes på vores sikre servere bag firewalls. Desværre er overførslen af information via internettet ikke 100% sikker. Selvom vi gør vores bedste for at beskytte dine private oplysninger, kan vi ikke garantere sikkerheden for dine private oplysninger, som sendes til Novorésumé. Enhver overførsel af personlige oplysninger er på egen risiko. Vi er ikke ansvarlige for omgåelse af personlige oplysninger eller sikkerhedsforanstaltninger i Novorésumé. Vores team bestræber sig dog altid på at holde dine oplysninger så sikre som muligt hele tiden.

8. DINE RETTIGHEDER OG HVORDAN DU TILBAGETRÆKKER SAMTYKKE OG OPSIGER DIT ABONNEMENT

Du har visse rettigheder i henhold til gældende databeskyttelsesforordning. Nogle af rettighederne er ret komplekse og omfatter undtagelser. Derfor anbefales det at læse relevante love og vejledning fra reguleringsmyndighederne for en fuldstændig forklaring af disse rettigheder. Du kan dog finde et resumé af dine rettigheder, hvis du folder nedenstående afsnit ud.

8.1 Retten til adgang

Du har ret til at få en bekræftels om, hvorvidt dine personlige data behandles af Novorésumé. Derudover har du ret til at få mere detaljerede oplysninger om de opbevarede personoplysninger og behandlingen af os og under visse omstændigheder ret til at modtage en kopi af disse personoplysninger.

8.2 Retten til berigtigelse

Du har ret til at få unøjagtige personoplysninger om dig rettet, og under hensyntagen til formålet med behandlingen, at have ufuldstændige personoplysninger fuldstændiggjort.

8.3 Retten til at slette

I nogle tilfælde har du ret til at slette dine personlige data uden unødig forsinkelse. Disse omstændigheder omfatter: i) Personoplysningerne er ikke længere nødvendige i forhold til de formål, hvortil de blev indsamlet eller på anden måde behandlet ii) du trækker samtykke til samtykkebaseret behandling iii) behandlingen er til direkte markedsføring og iv) personoplysningerne er blevet behandlet ulovligt. Der er dog visse generelle undtagelser fra retten til at slette. Disse generelle undtagelser omfatter, hvor forarbejdning er nødvendig i) udøvelse af retten til ytringsfrihed og information ii) for overholdelse af lovlige forpligtelser eller iii) til etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske krav.

Efter at nogle af dine personlige data er blevet slettet baseret på din anmodning, kan nogle kopier af dem stadig være gemt i vores sikkerhedskopier i maksimalt 50 dage. Grunden til, at vi ikke automatisk sletter dataene fra vores sikkerhedskopier er, at det kan skabe sikkerhedsrisici. Hvis du vil have mere information om dette, bedes du kontakte vores Chief Privacy Officer.

8.4 Retten til begrænsning af behandling

I nogle tilfælde har du ret til at begrænse behandlingen af dine personlige data. Når behandlingen er begrænset, kan vi fortsætte med at gemme dine personlige data. Vi vil dog kun behandle dem i) med dit samtykke ii) til etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske krav iii) til beskyttelse af en anden fysisk eller juridisk persons rettigheder eller iv) af hensyn til central offentlig interesse.

8.5 Retten til dataportabilitet

Retsgrundlaget for behandlingen er i det omfang dit samtykke, og når behandling foregår automatisk, har du ret til at modtage dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Denne ret gælder dog ikke, hvor det vil påvirke andres rettigheder og friheder negativt.

8.6 Retten til at gøre indsigelse

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personlige data af grunde, der vedrører din særlige situation, men kun i det omfang retsgrundlaget for behandlingen er, at behandlingen er nødvendig for i) udførelsen af en opgave udført i den offentlige interesse eller i udøvelsen af en offentiel myndighed i Novorésumé eller ii) formålet med legitime interesser forfulgt af os eller en tredjepart. I så fald ophører vi med at behandle personoplysningerne, medmindre vi kan demonstrere overbevisende legitime grunde til behandlingen, som tilsidesætter dine interesser, rettigheder og friheder eller behandlingen er til etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske krav.

Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige data til direkte markedsføring (herunder profilering til direkte markedsføring). Hvis du laver en sådan indsigelse, ophører vi med at behandle dine personlige data til dette formål.

8.7 Retten til at tilbagetrække samtykke

I det omfang retsgrundlaget for behandlingen er dit samtykke, har du ret til at trække samtykke tilbage til enhver tid.

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, ophører vi med at behandle dine personoplysninger, medmindre og i det omfang den fortsatte behandling er tilladt eller krævet i henhold til gældende personoplysninger eller andre gældende love og regler. Tilbagetrækningen af dit samtykke vil under ingen omstændigheder påvirke lovligheden af behandlingen på grundlag af samtykket, før det trækkes tilbage.

Hvis du afstår fra at give det krævede samtykke, eller senere trækker samtykket tilbage, kan det medføre, at du muligvis ikke kan benytte nogle af de serviceydelser, vi leverer.

8.8 Retten til at klage til tilsynsmyndighed for databeskyttelse

Du kan altid indgive en klage til din lokale tilsynsmyndighed for databeskyttelse. Kontaktoplysningerne for databeskyttelsesmyndigheden i Danmark kan du finde her.

Vi gør vores bedste for at sikre, at vi beskytter dine personlige data, holder dig orienteret om, hvordan vi behandler dine personlige data og overholder gældende databeskyttelsesforskrifter. Hvis du ikke er tilfreds med behandlingen og beskyttelsen af dine personlige data eller de oplysninger, du har modtaget fra os, opfordrer vi dig til at informere os, for at vi kan forbedre os. Deruodver må du endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis du vil gøre brug af dine rettigheder.

Kontakt os venligst gennem kontaktpunkterne i Vores Kontakt Information. Vedlæg venligst relevante oplysninger, som vi har behov for, for at vi kan tage os af din anmodning, herunder dit fulde navn og din emailadresse, så vi kan identificere dig. Vi besvarer din anmodning uden unødig forsinkelse.

Du kan altid trække et samtykke til at modtage nyhedsbreve mv. tilbage. Derudover kan du afmelde dig fra en e-mail liste ved at følge instruktionerne i enhver e-mail eller anden kommunikation, du modtager fra os.

Hvis du har oprettet en konto hos os, kan du også administrere og slette din konto ved at logge ind på kontoen og administrere din konto.

9. Ændringer i denne Privatlivspolitik

Af og til foretager Novorésumé ændringer af privatlivspolitikken. Når sådanne ændringer foretages, vil Novorésumé sørge for at give dig besked på en under omstændighederne passende måde, f.eks. ved at vise en fremtrædende meddelelse i Novorésumé eller ved at sende dig en mail. I nogle tilfælde vil vi meddele dig på forhånd. Vær derfor opmærksom på, at du læser en sådan meddelelse omhyggeligt.

Datatilsynet

DATATILSYNET

Borgergade 28, 5.

1300 Copenhagen K

https://www.datatilsynet.dk/