Det online-CV-værktøj, du fortjener

Det har aldrig været så nemt at oprette et professionelt CV og Ansøgning.

Et professionelt CV-værktøj, som viser et CV for en leder inden for forretningsudvikling.
novoresume panel med layout novoresume panel til optimeringsværktøj novoresume panel til deling af gode råd novoresume panel med temaer

Se hvordan vi forbedrer dine chancer for at blive ansat!

video image

At udarbejde et CV er det første skridt i enhver jobsøgning. Er du ikke sikker på, hvordan man opretter et CV? Vores online-CV-værktøj giver dig gratis CV-skabeloner, du kan følge.

Fordele ved at bruge et CV-værktøj

Et CV-værktøj, som skiller sig ud

Et kreativt, professionelt layout kan fange en rekrutteringsmedarbejders opmærksomhed. Vores optimerede CV-layout sikrer, at dit indhold er tilpasset og organiseret, så dit CV nærmest ligner et kunstværk.

Live-feedback til forbedring af dit indhold

Hvis du er usikker på, hvordan man skriver et CV, kan du tage det helt roligt. Vores værktøj til optimering af indhold analyserer dit CV og giver dig forslag til rettelser så du kan øge kvaliteten af dit indhold.

Skabeloner til netop dine behov

Lad vores gratis CV- og skabeloner til ansøgninger gøre arbejdet for dig. Vælg mellem et udvalg af layout designs til forskellige stillingstyper, som er godkendt af rekrutteringsfolk.

Gratis prøver på Ansøgning og CV

Ikke alene kan du opbygge dit CV gratis, du får også adgang til eksempler på gode CV'er og ansøgninger, du kan bruge som inspiration.

Sådan fungerer det

Tag din ansøgning til det næste niveau

Vil du have endnu flere værktøjer til din jobansøgning? Opret en premium-konto med lave omkostninger, så du kan producere flere CV'er online, få adgang til flere designfunktioner eller oprette et længere CV. Du kan endda teste premium-funktionerne gratis først.

Vil du have en fantastisk Ansøgning til dit CV? Brug en af vores skabeloner til ansøgninger til at skabe den fuldendte pakke, som kan imponere arbejdsgiverne. Dit CV og Ansøgning har samme design og skrifttyper, så de passer perfekt sammen.